Temizlik Seferberliğinde Sokak ve Caddelerimize Çevreci Dokunuş

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemiz genelinde başlattığı temizlik seferberliği İlçemizin dört bir yanında ekiplerimizin yoğun çalışmasıyla devam ediyor. Çöp konteyneri kabinlerimiz ise çevreci bir kamuflaj ile daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Merkezde ve mahallelerimizde hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak ve ‘Daha Temiz Bir Çatalca’ yaratmak için yola çıkan Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Vardiyalar halinde 24 saat esasına göre kesintisiz bir şekilde temizlik hizmetlerini sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz süpürme, yolları tazyikli su ile yıkama, kırsal alanların temizliği gibi faaliyetlerinin yanı sıra İlçemiz genelinde günlük 87,96 ton evsel ve iri atıkları toplayarak Silivri Aktarma İstasyonu ile Seymen Düzenli Depolama Sahasına nakillerini sağlıyor.

Ekiplerimiz konteynerlerin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor

Çöp toplamanın Belediyelerin rutin, ancak en önemli hizmetlerinde birisi olduğunu söyleyen Başkanımız Mesut Üner insan sağlığına ve çevreye verdiği önem doğrultusunda çalışmaların titizlikle takipçisi oluyor. Başkanımız Mesut Üner tarafından kurulan konteyner bakım ve onarım ekibi, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan konteynerlerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek kış koşulları nedeniyle yıpranan ve kırıklar oluşan konteynerleri yenilenmiş haliyle hizmete sunuyor. Tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerler ise yenileri ile değiştirilirken, çöp konteynerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışması da ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.

Kabin içerisine aldığımız konteynerlerimizin çevresi artık daha temiz bir görünüm sergilemeye başlarken, çöp konteyneri saklama kabinleri çevreye duyarlılığı temsil eden yeşil renk ile kamufle edilerek cadde ve sokaklarımız daha güzel ve estetik görünüme kavuşturuldu.