Çatalca Belediyesi
 USTA KALEMLER ÇATALCAMIZDA BULUŞTU

Görüntülenme : 395

Özel gün ve haftalar etkinliklerine büyük önem ve değer veren Başkanımız Mesut Üner, hazırladığı muazzam bir programla yine gönüllerde taht kurdu.  ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’  etkinlerimiz kapsamında Başkanımız Mesut Üner güne özel bir programla bölgedeki usta kalemlerle Çatalcamızda buluştu. Programımız sabah saatlerinde başlayıp, akşam saatlerine kadar devam eden tam günlük bir programla son buldu.

HAZIRLIKLARIMIZ GÜNLER ÖNCESİNDEN BAŞLADI

‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’  etkinliklerimizin hazırlıkları Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla Çatalca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından günler öncesinden hazırlıkları ve planlaması başladı. Bölgemizin usta kalemleri daveti için kendilerine, içinde günün programının da yazılı olduğu davetiye gönderdik.

TÜM GÜN SÜREN ÖZEL PROGRAMIMIZ SABAH 09.00’DA BAŞLADI

Bölgemizdeki basın mensupları saat 09.00’da Çatalca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzde toplandı. Burada toplanan basın mensuplarımız tek bir araçla günün ilk programın gerçekleşeceği Başkanımız Mesut Üner döneminde Çatalca halkımızın hizmetine kazandırılan Çatalca Belediyesi Çanakça Sosyal Tesislerimize geçildi. Burada güne kahvaltı ile başladıktan sonra Başkanımız Mesut Üner tesisleri bizzat gezdirdi.

GÜNÜN İKİNCİ DURAĞI ‘’ATATÜRK EVİ’’ OLDU

Çatalca Belediyesi Çanakça Sosyal Tesislerimizde başlayan günün ilk programından sonra Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki misafir basın mensuplarıyla yine Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ ve Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin birebir aynısı olan ‘’Atatürk Evi’’ müzemize geçildi. Hem ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ hem de ‘’Atatürk Evi’’ misafirlerimizin büyük beğenisiyle karşılık buldu ve günün anısına fotoğraflar çekildi.

MUHTEŞEM GEÇEN GÜNÜN ÜÇÜNCÜ DURAĞI MİLLET BAHÇEMİZ OLDU

Sabah programlarının ardından Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki basın mensubu misafirlerimiz yine Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesislerimize geçti. Burada yenen öğlen yemeğinin ardından aynı lokasyonda bulunan ve Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesislerimiz, Çatalca Belediyesi 300 Araçlık Katlı Kapalı Otoparkımız, Otopark Üstü Dükkanlarımız, Cumhuriyet Meydanımız ve yakında açılışı yapılacak Çatalca Belediyesi Modern Ticaret Merkezimiz ziyaret edildi.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER ve BERABERİNDEKİ BASIN MENSUPLARIMIZIN DÖRDÜNCÜ DURAĞI SPOR ADAMIZ OLDU

Yine Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan ‘’Çatalca Belediyesi Spor Adası’’ günün dördüncü ziyaret durağımız oldu. Çatalca Belediyesi Spor Adamızdaki Kapalı Olimpik Havuz ve Kapalı Spor Salonu gibi yatırımlarımız başta olmak üzere ziyarete gelen basın mensuplarımızın beğenisini aldı.

ÇATALCA BELEDİYESİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİMİZ YOĞUN GEÇEN GÜNÜMÜZÜN BEŞİNCİ DURAĞI

Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Mesut Üner tarafından açılışı yapılan ‘’Çatalca Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’’ gerek modern yapısı gerekse kalifiye eğitmenleriyle ziyaret heyetinin takdirini aldı. Ziyaret sırasında çocukların samimi konuşmaları ziyaret heyetinin yüzünü güldürdü.

ÇATALCA BELEDİYESİ CEM KARA YAŞAM VADİSİ KEYİFLİ GEÇEN GÜNÜN SON DURAĞI DURAĞI OLDU

Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan ve adeta ilçemizde vefanın merkezi olan Çatalca Belediyesi Cem Kara Yaşam Vadimiz kahve molası verildi. Burada basın mensuplarımız gerek ilçemize kazandırdığı bu kıymetli projemiz için gerekse bu önemli projeye önceki dönem Belediye Başkanımız rahmetli Cem Kara’nın adı verilerek büyük bir vefa örneği gösteren Başkanımız Mesut Üner’i tebrik ettiler. Oldukça keyifli günün sonunda basın mensuplarımız keyifli geçen ve tüm gün süren program için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür etti.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Yoğun ve tüm gün süren programların sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’100 Yıllık Cumhuriyet tarihimize geçen hizmetleri ilçemize kazandırma süreci için yola çıkarken, Atamızın ‘’Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’’ sözünü aklımızdan hiç çıkarmadık. Çatalcamız için gece – gündüz demeden durmaksızın çalıştık. Bugünlere geldiğimizde hedeflerimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünde ilçemize kazandırdığımız hizmetlerin sadece çok az bir bölümünü ziyaret ettik. Kazandırdığımız yüz elliye yakın projemizi hepsini gezme imkanımız yoktu. Aynı zamanda ilçemize ve bölgemize kalemiyle değer katan basın mensuplarımızla ziyaret etmek bize büyük bir keyif verdi. Bu vesileyle de tüm basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler’’ gününü kutluyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, diyor böylesine keyifli bir günde bizlerin sevincine ortak olan tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler