Çatalca Belediyesi
 Vatandaşlarımızın Daha Yaşanabilir Çatalca Hayali Başkanımız Mesut Üner ile Gerçek Oluyor

Görüntülenme : 860

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda ekiplerimiz kış mevsiminde de vatandaşlarımızın rahat nefes alabildikleri, çocuklarımızın oyun oynayabildiği park ve bahçelerimizin bakımını aksatmadan devam ettiriyor.

Göreve geldiği günden bugüne ilçemizde birçok çalışma ve proje başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, hazırladığı yeni projelerinde hayata geçmesiyle ilçemizin çehresini değiştirirken vatandaşlarımızın da daha yaşanabilir bir Çatalca hayalini gerçekleştiriyor.

Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu park ve yeşil alanlara yönelik yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ilçe merkezimizde projesi tamamlanan ve yapımına kısa süre sonra başlanacak olan Millet Bahçesi ile de yeşil alan ve park alanlarımıza yepyeni bir yaşam merkezi eklenecek.

Çalışmalar yaz kış demeden devam ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizdeki mevcut parklarda çevre düzenlemesi, yenileme, bakım onarım çalışması yaparken aynı zamanda da ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme, budama, yabancı ot temizliği, park temizliği ve oyun gruplarını elden geçiriyor. Ekiplerimiz tarafından oyun araçları yenilenen parklarda, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için periyodik olarak kontrol ve bakım çalışmaları da ara vermeksizin devam ediyor.