Vatandaşlarımızın İmdadına Başkanımız Mesut Üner Yetişti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Oklalı Mahallemizde taşkınlara neden olan dere kanalı için acilen harekete geçerek köprü inşasını sağladı. DSİ Müdürlüğü’müz işbirliğinde gerçekleşen köprü ve kanal yapımı sonrası ekiplerimiz sokağımızın yollarını da tamamen yeniledi.

Oklalı Mahallemiz Özeller Sokak’ta vatandaşlarımız için taşkınlara sebep olarak tehlike arz eden dere kanalı, Başkanımız Mesut Üner’in büyük bir hassasiyetle üzerinde durması sonucu çözüme kavuştu.

Vatandaşlarımızın sağlığını, can ve mal güvenliğini her zaman ön planda tutan ve mahalle sakinlerimizin şikâyetlerini dikkate alan Başkanımız Mesut Üner ekiplerimizi hemen harekete geçirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dere kanalının ve yetersiz kesitteki köprünün tespitini yaparak DSİ Müdürlüğü ile konuya dair yazışmaları sağladı.

Yollar sil baştan yapıldı

Başkanımız Mesut Üner’in girişimleriyle DSİ 2020 yılı programına alınan köprünün yapımı tamamlanırken, tehlikenin bertaraf edilmesi ile vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı.

Sokağımızın çalışmalar sırasında bozulan yolları ise Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tamamen sil baştan yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın daha rahat ve huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla her türlü çalışmanın yapıldığını ve gerekli durumlarda kurumlarımız ile işbirliğinde sorunların giderildiğini belirterek DSİ Müdürlüğü’müze teşekkürlerini sundu.