Çatalca Belediyesi
 Vatandaşlarımızın Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Görüntülenme : 491

Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Halkla İlişkiler birimi ekiplerimiz Gazilerimiz ve aileleri ile engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederken, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza da taziye ziyaretinde bulundu.

Saygı ve minnet duyduğumuz Kahraman Gazilerimiz Nazmi Çiçek, İbrahim Uslu, Cemal Karabacak, İsmail Çınar ve aileleri bir araya gelen ekiplerimiz,Gazilerimiz ile ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner’in sevgi ve saygılarını kendilerine iletti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in büyük hassasiyet göstererek, daima yanlarında olduğu engelli vatandaşlarımızdan Gülbeden Karamahmut, Alime Peksen, Ayşe Demir, İbrahim Demiroz, Ümmü Çavdar, Ömer Coşkun, Ayşe Serinlik, Hilmi İnce, Vahide Eskici, Fadime Kardaş ile aileleri Halkla İlişkiler Birimi ekiplerimiz tarafından ziyaret edildi.

Başkanımız Mesut Üner’in selam ve sevgilerini kendilerine ileten ekiplerimiz, talep ve önerileri olan vatandaşlarımızı da dinledi.

Vatandaşlarımıza Baş Sağlığı Dilediler

Merhum Mustafa Demir, Merhum Osman Solak ve Merhume Güler Alabaş’ın yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulunan ekiplerimiz, Başkanımız Mesut Üner’in taziyelerini de ileterek baş sağlığı diledi.

#BirlikteBaşaracağız