YARALI KÖPEĞİMİZ KADIKÖY’E BAĞLI ÇIKTI

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaralı haldeki sokak köpeğinin tüm tedavi aşamalarını yakından takip etti. Köpeğin küpesinde bulunan cip okutulunca Kadıköy ilçesine kayıtlı olduğu açığa çıktı.

Çatalca’ya köpeklerin başka ilçelerden getirilerek gizlice bırakıldığı bir kez daha tespit edildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bu konuda yaptığı açıklamada;

“ Hayatı paylaştığımız sevimli dostlarımızın daima yanındayız. Kadıköy’den alınarak ilçemize gizlice bırakılan, ayağından yaralı dünya tatlısı köpeğimizin tedavisini yaptık. Küpesinden Kadıköy ilçesinden olduğunu tespit ettik.

İstanbul’un yüz ölçümü en büyük ilçesiyiz ve orman alanlarımız çok geniş. Bu alanlara bizlerden habersiz, diğer ilçelerden ve hatta komşu şehirlerden getirilip gizlice bırakılan sokak köpekleri için kimi gün acımasızca eleştiriliyoruz.

Oysaki bizler, gece gündüz demeden tüm ilçemizde sahipsiz hayvanlarımız için uğraşıyoruz ve bu mücadelemizden asla taviz vermiyoruz. Belediye olarak yüzlerce sokak hayvanını her gün besleme odaklarımızda ve gezici mobil ekibimiz dolaşarak ilçemizin birçok noktasında besliyor, veterinerlerimiz kontrolünde tedavilerini gerçekleştiriyoruz.

İlçemize bırakılan farklı renklerde küpeli köpeklerin hangi ilçelerden getirildiğini ciplerini okutarak tespit ediyoruz. Biz var gücümüzle bu köpeklerimiz için çalışıyor aç, susuz, yaralı, hasta kalmasınlar diye mücadele veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.