YARIŞMA BAHANE BÖREKLER ŞAHANE

Başkanımız Mesut Üner’in Çatalca’mızla buluşturduğu Erguvan Festivalimiz dolu dolu etkinliklerle ve genç yaşlı her yaştan vatandaşımızın katılımıyla devam ediyor. Birbirinden leziz börekler kıyasıya yarıştı.

Festival coşkusu Çatalca’mızda muhteşem etkinlik ve programlarla devam ediyor. Geleneksel olarak düzenlediğimiz Yöresel Börek Yarışmamızda birbirinden lezzetli börekler kıyasıya yarıştı.

Masterchef’in başarılı yarışmacısı Sergen’ Özenin katılımı ve jüri üyeliği ile renklenen yarışmada Başkanımız Mesut Üner tüm yarışmacılara başarılar diledi. Bu tr etkinliklerin kültürel değerlerimizi, eşsiz lezzetlerimizi gelece kuşaklara taşımak, tanıtımını yapmak açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkanımız Mesut Üner. “Çatalca’mızın değerlerini öne çıkarıyor, gelenek ve göreneklerimizi, ilçemize özgü lezzetleri gelecek kuşaklarımıza taşıyoruz. Erguvan Festivalimizde geleneksel olarak düzenlediğimiz Yöresel Börek Yarışmamıza katılarak birbirinden leziz börekleri yapan, emek veren tüm yarışmacılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Tüm böreklerimiz birbirinden lezzetli” ifadelerine yer verdi.

Jüri üyelerinin seçim yapmakta oldukça zorlandığı yarışmada dereceye giren böreklerin sahiplerine ödülleri alkışlar arasında takdim edildi.

#ErguvanFestivali