Çatalca Belediyesi
 Yeni Pazar Alanımız Esnaflarımıza ve Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bu hafta ilk olarak Mehmetçik Meydanımızda açılan gıda pazarımızı ziyaret ederek esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diledi.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin günlerdir hummalı bir çalışma gerçekleştirerek Pazar alanı haline getirdiği Mehmetçik Meydanı gıda pazarımızın alanda kurulması ile vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Pazarı ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner hem esnaflarımızla hem de vatandaşlarımızla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi, yerinde inceleme ve tespitlerde bulundu.

Yeni Pazar alanında çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat edebileceği bir pazar alanı oluşturmak için Çatalca’mızın yeni pazar alanı olan Mehmetçik Meydanımızda düzenleme çalışmalarımız devam ediyor” sözleriyle yeni Pazar alanının ilçemize hayırlı olmasını diledi.