YENİ TEMEL ATMA TÖRENİ YİNE ÇATALCA

Çatalca ilçemize altın çağını yaşatma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkanımız Mesut Üner, yeni yılın ilk günlerinde yine bir temel atma töreniyle adeta nerede kalmıştık dedirtti. Görevinin ilk dört yılında Çatalca’mıza her alanda kazandırdığı hizmetlerle sadece Çatalca’mızda değil tüm bölgemizde gündemden düşmeyen Başkanımız Mesut Üner, modern eğitime uygun olarak Anaokulu & Kreş temel atma törenini gerçekleştirdi.

Daha önce göreve gelir gelmez, Bayram Kıran Çocuk Bakımevimizde yaptığı tadilatlarla bakımevimizi adeta yeniden hayata geçiren ve bakımevimize çok amaçlı kapalı spor salonumuzu kazandıran Başkanımız Mesut Üner, özel birey çocuklarımız ile ailelerine son derece modern ve konforlu bir özel eğitim merkezide kazandırmıştı. Şimdide merkezinde yine yarınların teminatı çocuklarımız olan modern eğitime uygun Anaokulu & Kreş projemizin temel atma törenini gerçekleştirdi. Sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası ve idari birimlerden oluşacak Anaokulu & Kreş yapımımız özellikle çalışan ailelerde büyük bir sevinç yaşattı. Temel atma töreni sırasında Başkanımız Mesut Üner’in heyecanı, sevinci ve Çatalca halkımızın kendisine gösterdiği ilgisiyle sevgisi görülmeye değerdi.

Modern eğitime uygun Anaokulu & Kreş projemizin temel atma törenini açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalca’mıza hizmet yolunda yeni yılın daha ilk günlerinde yine Çatalca’mızda yeni bir projemizin daha temel atma töreninde sizlerle birlikte olmanın sevincini ne kadar sizlere anlatsam az ve yarım kalır. Çatalca’mıza hizmet yolunda her zaman kendimi doğup, büyüdüğüm topraklara kendimi borçlu hissettim. Bu hissiyatımla birlikte Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ sözünü Çatalca’mıza hizmet ederken kendime adeta rehber edindim. Bugünlere geldiğimizde ise yine atamızın ‘’Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.’’ Sözünü gönül rahatlığıyla sizlere ifade etmemin haklı gururunu yaşıyorum. Dört yıl gibi kısa bir zamanda merkezine yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığımız birçok değerli projeleri Çatalca’mıza kazandırdık. Çatalca’mızı eğitim, spor, kültür, sanat ve ilçemiz cumhuriyet tarihine geçecek yatırım projeleriyle bölgemizin parlayan yıldızı olmasını sağladık. Bugünde yine merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın olduğu önemli bir projenin daha temelini sizlerle birlikte atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Temelini attığımız modern eğitime uygun standartlardaki anaokulu & kreşimiz, sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası, revir, mutfak ve idari birimlerden oluşacak İnşallah konusunun marka ismi eğitmenlerimizde çocuklarımızın eğitimlerine yön verecek. Zira yeni neslin her alanda kaliteli eğitim almasını kendimde görev olarak görüyorum. Malumunuz bu kapalı hava ortamında alanı yüreği ve samimiyetiyle ısıtan siz kıymetli katılımcıları alanda fazla bekletmek istemiyorum. Bana sahada yaptığım ziyaretlerde, çok kıymetli halkım sürekli bu enerjiyi nerden buluyorsunuz diye soruyorlar. Birincisi çok kıymetli mimar meslektaşlarım bilir bir proje aklınıza geldiğinde kalem beyaz kağıda gitmek için nazlanır, beyaz kağıda yazılan ve çizilen projede hayata geçmek için zorlanır. Bu anlamda Çatalca’da halkım için ne naz nede zorluk tanımıyorum tanımayacağımda. İkincisi kalbimi çok seviyorum. Çünkü kalbimde Çatalca’mı ve halkımı taşıyorum. İşte enerjimin tüm sırrı bu. Çalışmalarımızın merkezine her vakit yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi konumlandırdık. Konumlandırmaya da devam edeceğim. Bu vesileyle modern anasınıfı kreş temel atma törenimize katılımlarından dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyor, temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.