YOLLARIYLA, KALDIRIMLARIYLA, YEMYEŞİL PARKLARIYLA BAMBAŞKA BİR ÇATALCA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde devam eden çalışmaları sık sık yerinde denetlerken, yapımına yeni başlanacak projelerin hazırlıklarını da sahada inceleyerek gerekli talimatlarda bulunuyor.

Başkanımız Mesut Üner’in başlattığı yol, kaldırım, ışıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken ilçemiz genelinde yapılacak bu çalışmaların planlamasını da Başkanımız Mesut Üner bizzat yerinde ve ekipleriyle koordineli bir şekilde yönetiyor.

Denetim ve incelemeleri sırasında salgın nedeniyle uzun süredir evlerinde kalan vatandaşlarımızla, esnaflarımızla görüşerek istek ve taleplerini dinleyen, fikir alışverişinde bulunan Başkanımız Mesut Üner, önlem ve tedbirlere uymaya devam ederek bu zor günlerin yakın bir zamanda üstesinden geleceğimizi belirtiyor.

Çatalca’mız için Durmak Yok

Çatalca ve Çatalcalı için ilçemizin geleceğini en iyi şekilde hazırlamak için durmadan çalıştıklarını belirten Başkanımız Mesut Üner, “İlçemizde birçok alanda devam eden çalışmalarımız yanı sıra yapımına başlayacağımız kaldırım, park yapımı ve düzenleme çalışmalarını yaparken vatandaşlarımızla da özlem giderdik, fikir alışverişinde bulunarak talep ve isteklerini öğrendik. Caddelerimizle, sokaklarımızla, yaptığımız ve yapacağımız yollarımız, kaldırımlarımız, peyzaj düzenlemelerimizle Çatalca’mızı bambaşka bir görünüme kavuşturuyoruz. Çocuklarımızın neşe içinde oynayıp, büyüklerimizin dinleneceği alanlar için, sizlerin huzurla ve güvenle daha rahat yaşayabileceğiniz bir Çatalca için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulunarak çalışmalar tamamlandığında ilçemizin bambaşka bir görünüme kavuşacağını belirtti.

#BirlikteBaşaracağız