Yöresel Ürünler Pazar Esnafımızdan Başkanımız Mesut Üner’e Teşekkür

İlçemiz için önemli bir projeyi hayata geçirerek üretici ile tüketiciyi Yöresel Ürünler Halk Pazarımızda buluşturan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Çatalca’mızın bereketli topraklarında yetişen ürünler ve mevsimsel sebze ve meyveler her pazar günü, hem Çatalcalı vatandaşlarımızla hem de İstanbul'un dört bir yanından gelen konuklarımızla buluşuyor. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in "Çatalcalı üretiyor, Çatalca kazanıyor" diyerek hayata geçirdiği pazarımız vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor.

Yöresel Ürünler Halk Pazarımızda Yok Yok

Halkımızdan gelen yoğun talep karşısında stant sayısı arttırılan ve ürün çeşidi çoğalan pazar alanımızda, hem ilçemizin yoğurt, yağ gibi meşhur ürünleri yanı sıra geleneksel yöntemlerle üretilmiş ev yapımı turşu, tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası gibi birbirinden lezzetli yöresel tatlarımız ve nohut, fasulye, mısır, bulgur gibi bakliyatlar hem de mevsimsel taze meyve ve sebze satışları da satış tezgahlarında yer alıyor.

Başkanımız Mesut Üner Yöresel Ürünler Pazarımıza yaptığı ziyarette pazar esnafı tarafından hazırlanan bir sürprizle karşılaştı. Teşekkür pankartı hazırlayarak pazar alanına asan esnaflarımız Çatalca’ya 2. bir Pazar kazandırdığı için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini dile getirdiler.  Esnaflarımızın istek ve önerilerini dinleyen ve  hayırlı işler dileyen Başkanımız Mesut Üner ara ara tezgah başına geçerek satışlarda esnafımıza yardım etti.

Projelerimizle Çatalca’mızda değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz

Alışveriş yapan vatandaşlarımızla uzun süre sohbet eden görüş ve beklentilerini dinleyerek taleplerini tek tek not aldıran Başkanımız Mesut Üner hayırlı alışverişler dileklerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüşen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak “Çatalca’mızda başlatmış olduğumuz projelerle büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız için Çatalca’mızın geleceği için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Pazar esnafımız ve vatandaşlarımız ise Başkanımız Mesut Üner’e yöresel ürünler pazarını kurduğu için teşekkür ederek kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.