Çatalca Belediyesi
 Zabıta Ekiplerimiz Çalışmalarını Titizlikle Yürütüyor

Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz koronavirüs tedbirleri nedeniyle İlçe Kaymakamlığımızın  13.30’da kendilerime tebliğinden sonra hızla harekete geçerek  İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelge kapsamında, bugün saat 18.00 itibariyle faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan berber, kuaför, güzellik merkezlerine giderek genelgeyi  tebliğ etti.

Vatandaşları mızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için çalışmalarını titizlikle yürüten ekiplerimiz, ilçe merkezimizde Emniyet Ekiplerimiz, Mahalelerimizde Jandarmamız ile iş birliği içerisinde mangal ve piknik yapılması yasaklanan mesire alanlarını ve malzeme stoklarının engellemesi için iş yerlerindeki denetimlerini de ara vermeksizin devam ettiriyor.