Çatalca Belediyesi
 Zabıta Ekiplerimizden Rahat ve Güvenli Alışveriş için Pazarda Denetim

Görüntülenme : 817

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

İlçemizde esnaf ve vatandaşlarımızın karşılıklı olarak memnuniyetini önemseyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in verdiği talimatlar doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz,  pazar denetimlerine de ara vermeden devam ediyor.

Perşembe günleri ilçemizde kurulan Halk Pazarında denetim yapan Zabıta Ekiplerimiz, esnafımızın en iyi koşullarda hizmet vermesi ve vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmesi için çalışıyor.

Denetimsiz satışlara geçit yok

Esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dikkate alarak çözümler üreten Zabıta Müdürlüğümüz, geçtiğimiz hafta gıda pazarımızda gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uyulup uyulmadığını kontrol ederken bu hafta da giyim pazarında fiyat ve etiket kontrolleri ile tezgah denetimlerinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Zabıta ekiplerimizin denetimlerinin hem vatandaşlarımızın sağlığı hemde maddi açıdan zarara uğramaması için önemli olduğunu belirterek denetimlerin devam edeceğini belirtti.