Zafer İnananlarındır

Zafer İnananlarındır

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlanıyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama törenine, İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Garnizon Komutanı Gökhan Mayil, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Gaziler ve vatandaşlarımız katıldılar.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan tören, Başkanımız Mesut Üner ve ilçe protokolünün Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

İlçe Kaymakamlığında Bayram Kutlaması

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törenin bitmesinin ardından İlçe Kaymakamlık binasında yapılan tebrik törenine katıldı.