Başkan Erhan Güzel, Çakıl-Ovayenice-Elbasan Sosyal Tesisinde İncelemelerde Bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Ovayenice, Elbasan ve Çakıl Mahalle muhtarlarıyla birlikte, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Çakıl-Elbasan-Ovayenice Sosyal Tesisi çalışmalarını yerinde inceledi.

Konforlu ve Güvenli Düğünler İçin Yeni Salon

Tesis içerisinde yer alan kapalı düğün salonunun, ilçede yaşayan vatandaşların mutlu günlerine konforlu ve güvenli bir ortamda ev sahipliği yapması hedefleniyor.

Çalışmalar hakkında ekiplerden detaylı bilgi alan Başkan Güzel, sosyal tesisin bölge halkı için önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirtti.

Başkan Güzel: “Söz Verdiğimiz Gibi Hizmetlerimizi Hayata Geçiriyoruz”

 

Yapılan incelemeler sırasında konuşan Başkan Erhan Güzel:
“Her mahallemizin ihtiyacına göre projeler üretiyor, söz verdiğimiz yatırımları tek tek hayata geçiriyoruz. Kısa süre içerisinde hizmete açacağımız bu tesis, hemşehrilerimizin özel günlerinde yanında olacak. Hep birlikte Çatalca’mızın her köşesini güzelleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Önceki HaberVolkan Konak’ın İsmi Çatalca’da Yaşatılacak
Sonraki HaberBaşkan Erhan Güzel’den İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Haftası Ziyareti